Cand am ajuns la Fabrica aseara, Alex ii tot canta de zor si reusise cu chitara lui sa incalzeasca publicul numeros care in mare parte era si fan Blister Blue - de altfel aceasta combinatie de a ii aduce pe scena in aceeasi seara cu ab4 a fost una reusita – rochereala la maxim.

I-am ascultat, ca de atatea ori, cu placere si cu dat din cap pe cei din noul val si apoi ne-am pregatit sa ii vedem pe cei care ne faceau sa pierdem cu sens noptile studentiei noastre. Publicul a fost frenetic la aparitia pe scena a trupetilor romano-italieni care au intrat ca de obicei foarte sobri (si tot ca de obicei, pe masura ce concertul curgea, comunicarea cu publicul s-a intetit)

Cateva acordari, totul ok?!… Incepem! Multimea (in majoritate tanara, foarte tanara – mai e o speranta!) a cantat inca de la inceput cu Doru si nu s-a mai oprit decat la bisul prelungit. Setlist impresionant – 17-18 melodii, atat de pe Toxic, cat si de pe Broken Trust cat si de pe (sic!) myspace si cantare foarte buna. A fost si “You and I” – melodia pe care o puteti lua de aici. Vocea se vedea ca e antrenata in multe concerte si comunicarea cu publicul la inaltime (nu de la inaltimea nasului pe sus, ci de la starea pe care ar trebui sa o gasesti de fiecare data cel putin la concertele de club).

Poftiti de luati de aici exemplu:

Cine n-a fost, trebuie sa alergati la Peninsula sau la Cluj – da’ repede, repede ca doar atat ab4 mai ramane pentru transfuzii anul asta (speram sa se razgandeasca)

publicat de blomqvis

Nici un comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.